Filter

Categorie

Price slider

Resultaat 1‚Äď12 van de 24 resultaten wordt getoond

Shop filter

De juiste bank kiezen

Een bank kopen. Behalve dat het vaak een aanzienlijke investering is, moet de bank ook mooi zijn en ook nog eens lekker zitten. Dit zorgt vaak voor meerdere wensen en eisen aan een bank. Dat maakt de keuze voor de juiste bank er niet makkelijker op. Maar hoe kies je de juiste bank voor jouw woonkamer?

Kiezen voor de juist bank Рstel jezelf deze vagen

Er zijn tegenwoordig zoveel banken, wat de keuze voor de geschikte bank alleen maar lastiger maakt. Om jou daarbij te helpen, hebben we een aantal vragen opgesteld. Dit zijn vragen waar je over na kunt denken bij het kiezen van de juiste bank. Als je antwoord kunt geven op deze vragen, krijg je meer inzicht welke bank bij jou past. Denk er maar eens over na:

  • Welke¬†type bank¬†ben je naar op zoek? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een¬†twee of driezitsbank of misschien wel een hoekbank.
  • Hou je van een¬†wegzak of hardere bank?
  • Weet je welke¬†stof¬†bij jouw bank past? Ga je voor stof of leer? Zo heb je verschillende type leer. Denk aan geschuurd leer (minder glans), micro leer (meest verkocht) of de standaard leer (meer glans).
  • Welke¬†kleur¬†past bij jouw inrichting? Ga je voor behoudende kleuren (zwart, donkerbruin), trendy kleuren (cognac, groen, goudkleur) of natuurlijke kleuren (lichtere kleuren, beige)?
  • Heeft de bank de¬†geschikte afmeting¬†voor jouw woonkamer?
  • Welke¬†vulling van het kussen¬†wil jij? Zo is verkeerde vulling of materiaal een veel voorkomende fout bij het kiezen van de juiste bank.
  • Welke¬†style¬†past bij jou? De style van de bank is bepalend voor de vormgeving. Kies je bijvoorbeeld voor een moderne/strakkere bank, ga je voor landelijk met meer stof, rondere vormen en volle kussens of heeft industrieel (i.c.m. staal) jouw voorkeur?

Het beantwoorden van deze vragen kunnen je helpen om jouw wensen beter in kaart te brengen. Op basis van deze wensen kun je een groot gedeelte van de banken al wegstrepen die niet bij jou passen. Wij kunnen begrijpen dat het lastig kan zijn om deze vragen te beantwoorden. Kom je er zelf niet uit bij het beantwoorden van deze vragen? Kom dan naar onze woonwinkel in Klazienaveen.

Bank op maat laten maken

Zit geen enkele bank lekker? Kun je de juiste bank niet vinden? Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Daarom hebben we bij Joldersma ook banken en meubels die je volledig op maat kan laten maken, zodat jij de perfecte bank voor jouw woonkamer vindt.

Wij begrijpen dat deze vragen de keuze nog lastiger kunnen maken. Kom je er zelf niet uit? Dan adviseren wij jou graag in onze woonwinkel in Schoonebeek. Samen kunnen we bepalen welke bank het beste bij jou past.

De service van Joldersma

Bij Joldersma Wonen vinden wij het belangrijk dat jij de perfecte bank vindt. Daarom denken wij graag met je mee.

Als jij bijvoorbeeld twijfelt of een bank goed past bij de inrichting of dat de afmeting wel juist is, dan kunnen wij op basis van foto’s, plattegronden of zelfs een bezoekje bij jouw thuis bepalen of de bank geschikt is voor jouw woonkamer. Juiste bank gevonden? Dan komen wij de bank ook nog eens¬†bezorgen, zonder extra kosten. Ongeacht waar je woont.

Woonwinkel Emmen

Ons verzorgingsgebied is naast Schoonebeek, ook de omliggende plaatsen zoals Nieuw Schoonebeek, Weiteveen, Klazienaveen, Nieuw Dordrecht, Zwartemeer, Emmen, Emmer-Compascuum, Weerdinge, Sleen, Noord Sleen, Oosterhesselen, Gees, Dalen, Coevorden , Steenwijksmoer, Dalerpeel, De Krim, Emlichheim. Uiteraard leveren ook door geheel Drenthe en Nederland.

Voor interieuradvies klik hier